söndag 20 mars 2011

Produktiv söndag

Söndag brukar vara lata dagar, men idag kan jag stolt säga att jag legat i.
Började dagen med att städa igenom lägenheten och damsuga, diskningen dock lämnade jag åt min sambo.
Sedan åke jag till Stabby för en joggingtur med min fina Mathilda. Vi ligger just nu i hårdträning inför Vårruset den 26 maj. Jag klarade ganska lätt av mina 2,6 km och känner mig nöjd med tanke på att jag inte tränat på några månader. Jag hoppas snart att jag kommer igång på riktigt.
På vägen hem handlade jag lite supplies, däribland godis, dumt men välförtjänt efter en springtur.
Jag kan ju tillägga att allt detta hände innan kl 13... så ja, jag är nöjd eftersom det är väldigt olikt mig att vara produktiv på förmiddagar.
Resten av dagen har jag ägnat åt att plugga, göra mindmaps och försöka strukturera upp mitt plugg. Det har gått, men det har gått långsamt. Imorgon sticker jag till Carolina och pluggar ihjäl mig.

Jag och Mathilda på vår 25+25 årsfest

torsdag 17 mars 2011

Halsband

Filippa K

Friis & Company

Båda de här super snygga halsbandet hittar man på Nelly.com
Jag vill som vanligt ha båda, men som ni borde veta vid det här laget så är ska jag inte shoppa innan jag sticker till NYC... håller mig, det är bara en månad kvar nu!
Men även om inte jag kan köpa dessa snyggingar så kanske någon annan kan... man ska dock räkna med det onda ögat från mig...

onsdag 16 mars 2011

Wanted!


Vill ha alla dessa underbara plagg/skor/väskor! Men håller mig till NYC får se vad jag springer på där!
Gråter en skvätt, särskilt när jag tänker på att jag inte ska köpa kjolen längt upp till vänster, den är så himla snygg att jag dör lite!

måndag 14 mars 2011

Tröttast i stan


Sängen väntar.... jag och min huvudvärk går till sängs. Morgondagens hopp är att min tumme (som jag gjorde illa i helgen) ska vara lite bättre. Annars är det både föreläsning och jobb som står på schemat. Sedan kommer en efterlängtad onsdag, min första lediga dag på ett tag...

Randigt


Hittade den här lilla klänningen på H&M, kom undan billigt dessutom (får ju inte shoppa egentligen). Den är av en lite större modell, fint till vardags, men kan piffas upp och man kan gå och ta ett glas vin.
Jag älskar dragkedjan på ryggen, den gör klänningen så mycket bättre.
(Ber om ursäkt för den dåliga bilden, men den är tagen på kvällen med min iPhone utan blixt)

Walking on sunshine



En av de bästa sakerna med vår är att man kan gå ut på en härligt, solig morgonpromenad. Underbart!
Drog på mig mina promenadskor och gick ut och promenerade ca 6 km med solen i ansiktet hela tiden! En riktigt bra start på dagen.

Nu i veckan ska jag anmäla mig, mamma, mina systrar och min vän Mathilda till Vårruset den 26 maj. Så nu ska jag och Mathilda komma igång med löpningen. På torsdag kör vi!

Jag och min skjorta


Skjorta och jacka | H&M
Halsduk | Åhléns
Skor | Sixtyseven

Vårkänslor

Äntligen är våren på väg. Solen skiner oftare och jag har fått använda både skinnjackan och solglasögonen. Äntligen går vi mot ljusare tider... snart är det dags att ge sig av mot New York oxå, så det är skönt att hinna njuta av lite svensk vår innan.


Kjol och jacka | H&M
Kofta | Åhléns
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...