tisdag 22 februari 2011

Fynd




Fyndade på Myrorna i lördags. Älskar!

Motivation?

Omotivationen flödar. Jag borde läsa om "Ekonomi och samhälle" så att jag bara har två kapitel att läsa imorgon. Men jag har fastnat.

Let's go for a walk

Visserligen är jag trött på vintern och längtar tills våren kommer. Vill höra fåglar kvittra, vill slippa frysa om fingrarna när jag ska ta upp mobilen, vill ha tunna sjalar och skinnjacka. Längtar!
Men det är svårt att slå en frisk promenad när vädret är som det varit de senaste dagarna. Idag promenerade jag till min föreläsning, men en ny playlist på min Spotify och solen i ögonen. Uppsala är inte så pjåkigt i alla fall...

Så jag kunde ju inte hålla mig från en eftermiddagspromenad och lyckades se solnedgången över stan. Vilken tur har jag liksom. Redo med min härligt playlist, som är perfekt för raska promenader, begav jag mig ut, redo, med träningsskor, träningskläder och allt. Efter ca 10 minuter försvann min mottagning på mobilen och min nya playlist dog... så promenaden blev utan musik. Men som tur var har jag hittat en så bra promenadslinga så det gjorde inte så mycket. Dock fick jag lära mig när jag kom hem att man faktiskt kan ha offline playlists. Thank you Spotify!



Fresh Prince

Vem har inte älskat Fresh Prince!?

Jag har alltid gillat Will Smith's galna kläder han har i serien. Kan inte låta bli att älska alla 90-tals mönster och färger. Det är grymt!
Hans byxor på sista bilden är ju guld, och Jazzy Jeffs jacka på den tredje bilden är helt underbar. Ni kankse inte gillar, men jag älskar det! Kolla även Queen Latifa's örhängen (den andra bilden), dom är to die for!







måndag 21 februari 2011

Vågat

Färg färg färg! Jag skulle verkligen vilja äga dessa underbara mocka klackar från Topshop. Orange är en så underskattad färg! Jag älskar dom!

Hitta dom HÄR

söndag 20 februari 2011

Mormor Idag

Idag är det 24 år sedan min lilla mormor gick bort. Jag var bara 1 år...
Men jag minns henne med alla vackra bilder som finns på henne, här är en

Mormor och Morfar, och min moster tror jag. Super härligt sommar bild. Dessutom älskar jag mormors skor, det är så underbart att jag har nästa likadana!

DAGMAR






Älskar skinn-shortsen och mocka-shortsen! Så snygga.

Myrorna

Den här underbara vackra pälsen hittade jag på Myrorna, kostar 1200 kr. Men jag är pank, dessutom vet jag inte om jag vill ha en äkta päls, hur vackra dom än är! Men den här var ju to die for!

Vårinspiration




Det finns mycket härligt vårplagg ute i butikerna nu. Ut och shoppa!

L O V E


Super härlig ring. Köpte den tyvärr inte eftersom jag inte ska shoppa innan New York
Ring | Gina tricot

torsdag 17 februari 2011

Inspiration

Den här tjejen är så underbar | fashiontoast

Hanna bag

Brukar inte vara något fan av Gina Tricot, men kollade deras hemsida idag och dom har fått in en hel del snygga saker. Älskar den här lilla väskan till exempelt
'
Kolla in den HÄR


onsdag 16 februari 2011

Akihaba

Blev tipsad om en super kul sida där jag tror att jag kan sitta i tillar och hålla på!
Gå gärna in och kolla min sida HÄR
Kommer uppdatera om min sida även här på bloggen med jämna mellanrull


KÄRLEK

Love is in the air!

Jag vill än en gång säga STORT grattis till min fina vän Mathilda och hennes Jonas som förlovat sig.
Det var den 1 januari som Jonas tog med Mathilda upp på ett hotelltak på Gran Canaria och frågade henne om hon ville förlova sig med honom. Så romantiskt! Men de valde att hålla det lite hemligt tills ringarna kom. Så i måndags på Alla hjärtans dag kom äntligen ringarna.
Mathilda ringde mig runt åtta tiden på kvällen för att berätta, och jag bara skrek! Blev så chockad att jag började gråta. Men lyckan är total.


Jag är såå glad för eran skull! Massa kärlek till er!

Saknar

Börjar sakna mitt långa hår nu! Man kna göra så mycket mer. Saknar känslan av det. Men men, det var så slitet, så jag behövde klippa av det. Så nu sparar jag igen...
Bild från augusti 2010... med långt hår!

söndag 13 februari 2011

Allt i En Hög...

Idag har jag kommit en liten bit på vägen med min tenta. Men det finns fortfarande distraktioner. Det här är min andra paus idag, så snart ska jag sätta igång med att skriva igen. Dock blir de inte så bra som jag kanske hade hoppats på, men jag kämpar mig igenom alla frågorna och sen tänkte jag redigera lite. Hoppas att jag kan klara den i alla fall...


Meanwhile; mina favvo smycken i en hög...

lördag 12 februari 2011

Jeffrey Champbell

WANTED!


Underbara Domkyrkan


Underbara Uppsala Domkyrka.
Igår efter skolan gick jag förbi domkyrkan. Den är så underbart vacker var den när eftermiddagsolen lös upp den. Tankarna går till min lilla Morfar som jobbade i domkyrkan som ringarålderman. När vi var små brukade vi få följa med honom upp i tornen och se på klockorna. Härliga minnen!
Den här är till dig Morfar! Always in my mind...

Handla Mat

Det är lördag. Kylskåpet ekar tomt. Bilen är insnöad. Jag måste skriva hemtenta.
Usch.
Men som tur är, är jag dotter till två exeptionellt fina föräldrar. De kom, fick ut min bil, gjorde mig sällskap när jag handlade och körde hem mig igen.
Så nu är jag hemma, problemet är att jag bloggar istället för att skriva min hemtenta. Har fastnat i mitt skrivande. Men ska försöka laga lite mat så kankse jag kommer igång igen.

BTW, jag rekomenderar INTE att gå ut i kylan och försöka sparka bort snön runt bilen med Converse, ingen hit direkt.

Leggings | H&M Trend
Tröja | Gina Tricot
Skor | Converse

fredag 11 februari 2011

Forgotten


Hade gömt bort min lilla spetsjacka som jag köpte för ca ett år sedan. Så jag slänger på mig den idag med en svart tanktopp och ett par svarta jeans när jag sticker på möte på Universitetet angående mitt program.
Nagellack | "Dust & Diamonds by H&M
Jacka | H&M

torsdag 10 februari 2011

I heart H&M

Det är ungefär 2,5 månader till vi sticker till New York... tills dess har jag strikt shoppingförbud. Det är ju så att man drabbas av lite abstinens. Särskillt när man ser alla underbara vårkläder som kommer in överallt.
Jag har hållt mig ifrån alla butiker och speciellt H&M, men idag kunde jag inte låta bli att gå in och nosa på deras hemsida... det slutade med att jag blev sugen på bara några saker....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...